BVB Supporters Norwegen - Norges offisielle supporterklubb 

Reisetips

For medlemmer

like us on facebook

BVB Norway @ Twitter

Neste kamper, Resultater og Tabell

Siste nyheter

Siste forum innlegg

Unisportstore.no


Dortmund-drakter og annet tilbehør til greie priser på Unisportstore.no.

siste bilder

Nye medlemmer

Upcoming Events

No upcoming events

Turistinformasjonen

Her finner du som skal på fotball-tur til Dortmund tips og råd til reisen.

 

HVA GJØR VI FØR KAMP? 

Er du fra Norge og skal på kamp i Dortmund? Da møter du de andre nordmennene som har dratt ned på "Wenker's" som ligger ved Alter Markt midt i sentrum. Fanshoppen er rett ved siden av!

Generelt er avtalt tidspunkt satt til 5 timer før kampstart, slik at man har tid til småprat, pils og en tur innom fanshoppen, før vi setter kurs mot stadion.

Forhør deg på Facebook-siden vår om andre nordmenn som skal på kamp, du er sannsynligvis ikke den eneste! (Har du ikke Facebook, kan du også ta kontakt med Ole eller Patrick via nettsiden her.)

 

 FLY:

Hvor man kan fly til:

Det går ikke fly direkte fra Norge til Dortmund lenger, så man er nødt til å fly til en nærliggende by. Da er det best å fly til f.eks Düsseldorf eller Köln, som har hyppige togforbindelser til Dortmund (som tar omtrent 1 time). Men det finnes også andre alternativer: det finnes mange av oss som bruker flyplassene i Bremen og Frankfurt, for så å ta tog. Til og med Berlin er ikke så dumt. Hvis du finner billig fly til Berlin, kan det være rimeligere å fly dit og ta en 3-timers togtur for ca 100 Euro.

Også med tanke på at Dortmund ligger nærme grensene til Nederland og Belgia, kan man sjekke fly til f.eks Amsterdam, Brüssel, etc. Tog videre tar maksimalt 4-5 timer, men man må regne med et par togbytter.

 

Reise innenfor Tysklands grenser: 

For å sjekke tog i Tyskland, klikk her: Die Bahn 

En veldig billig måte å reise på innenfor Tyskland, er Mitfahrgelegenheit.de . Her legger folk ut kjøreplanene sine og du kan sitte på - som oftest bare mot å betale din bensin-andel. Denne siden er derimot bare på tysk, så du må enten kunne lese tysk og/eller være en stødig google-translate-bruker. Og det krever at du selv ringer og avtale med de du skal sitte på.

 

 HOTELL:

Her kommer det veldig an på hva dine ønsker er. Stadion ligger omtrent 2-3 kilometer sør for sentrum.

Om du ønsker å sove nærmest mulig stadion, kan B&B Dortmund-Messe anbefales. God pris og greie rom, bare et par minutter å gå fra stadion.

Om du vil være nærmere sentralbanstasjonen eller sentrum generelt, finnes det selvfølgelig mange alternativer, så det beste er å sjekke nettet for de greieste priser og den beste beliggenheten.

Et tips for de som bryr seg mest om prisen: A&O Hostel har både vanlige private enkelt- og dobbeltrom, og særdeles rimelige flermannsrom, der du kanskje deler rom med en god del ukjente ansikter. Hostellet har en god standard og ligger bare et få minutters gange fra Dortmund Hbf (sentralbanstasjonen).


Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.